Skrotpræmie

Kontant udbetalt skrotpræmie

Hos os får du din skrotpræmie i hånden med det samme og vi ordner de nødvendige papirer til det offentlige og lignende. Nemmere kan det ikke gøres. Og da du samtidig får en miljørigtig behandling af din bil, er vi den samarbejdspartner du har ledt efter. Vi giver i reglen op til 1800 kr. for din skrottede bil og sætter en ære i at gøre det hele så nemt for dig som muligt.

Der er penge i det, men der er også miljø i det. Når du samarbejder med os, er du sikret at alt hvad der kan genanvendes, bliver genanvendt på bedste måde.


Hør mere om skrotpræmie på din bil

Din bil skal som udgangspunkt være hel. Om den kan køre eller ej, betyder ikke noget. Du er meget velkommen til at kontakte os og lave en aftale, eller høre mere om dine muligheder, igennem et samarbejde med os. Vi har mange kunder fra blandt andet Åbenrå og Sønderjylland, men uanset hvor du kommer fra, kan du med fordel vælge os, når din bil skal skrottes.

Vi ser frem til at håndtere dit skrot på en god og miljørigtig måde og vi glæder os til at høre fra dig.

 
       

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret pÃ¥ Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er sÃ¥ledes altid aktuel.